Volg ons op

Nieuwe reeks mindfulness

Mindfulness betekent aandacht hebben voor het hier en nu, op een bijzondere manier: zonder oordeel. 

Je kunt het oefenen door met een open geest aanwezig te zijn bij alles wat er in je omgaat: zowel de aangename als de onaangename ervaringen, zonder dat je de aangename probeert vast te houden of de onaangename probeert weg te duwen. Hierdoor leer je vriendelijker zijn voor jezelf en jezelf niet te identificeren met gedachten en emoties.

Mindfulness kan je helpen omgaan met alle stress en emoties die kanker met zich mee brengt.

Virginie Vandaele, mindfulnesstrainer bij het Leuven Mindfulness Centre (LMC), begeleidt deze nieuwe trainingsreeks die bestaat uit 4 sessies. De eerste sessie vindt plaats op maandagvoormiddag 24 april (introductiesessie), daarna vervolgt de reeks op 8 mei, 22 mei en 5 juni. Elke sessie duurt 1,5 uur, van 10 tot 11.30u. Enkele weken na de laatste sessie volgt er een extra 'terugkomsessie'. Het maximum aantal deelnemers aan de trainingen is 10.

Van harte welkom!

Deelname is gratis en er liggen matjes en dekens klaar.

De sessies vinden plaats in het CM Gezondheidspunt in de Koning Leopold I-straat 34 in Leuven. Deelnemers kunnen zich aanmelden in het Inloophuis tegenover het Gezondheidspunt (Koning Leopold I-straat 33).

Van harte welkom, ook na de sessie in het Inloophuis om na te praten bij een fris drankje of lekker tasje koffie of thee.

Datum
2023/04/24
Uur
Vanaf10.00
tot11.30
Voor wie?
Volzet
Beschikbare plaatsen
.../10
Onder leiding van
Leuven Mindfulness Center

Schrijf je in