Volg ons op

Extra sessie: Individuele lichaamsmassage (10u)

Deze herbalanceringsmassage (duurtijd 60 á 70 minuten) is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt door middel van zachte strelingen en aanrakingen zonder druk op bloed- of lymfesysteem. 

Deze massage geeft je de kans om alles even te vergeten en enkel maar te genieten! Het algemeen welzijn en behagen wordt bevorderd (vermindering van angstgevoelens, verbetering van slaapproblemen,…) Bovendien kan deze massage op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.

We voeren een volledige lichaamsmassage uit maar de massage kan steeds, in overleg met de verzorger, aangepast/beperkt worden zodat je in alle rust en op een comfortabele manier kan genieten van deze weldoende massage! 

Meer informatie

Jessy Peeters is een opgeleide vrijwilliger bij vzw 'n Witte Roos vzw. 

Deze activiteit is individueel en gratis, en specifiek bedoeld voor patiënten. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om er eens van te genieten.

Aandachtspunt: Ben je nog in behandeling? Toestemming voor een massage is nodig zodat onze verzorger zeker is dat je veilig van een massage kan genieten. Gelieve dit met je behandelend arts of huisarts te bespreken.

Datum
2023/05/06
Uur
Vanaf10.00
tot11.30
Voor wie?
Volzet
Beschikbare plaatsen
.../1
In samenwerking met
'n Witte Roos

Schrijf je in