Volg ons op

Boekvoorstelling 'Een kijk in mijn hart' - Serap Can

Serap Can is een jonge mama die al twee keer kanker overwon. Al schrijvend krabbelde ze overeind en inspireert ze ook anderen om hun eigen impactverhaal neer te pennen. Ze doet dat onder meer in een blog die door steeds meer mensen wordt gevolgd: www.eenkijkinmijnhart.com.

Nu schreef Serap ook een boek: "Een kijk in mijn hart". Hierin geeft ze een intieme kijk in haar ervaringen en gevoelens, heel open en oprecht. Op zaterdag 22 juni stelt ze haar boek voor in het Inloophuis. Kom in kleine kring te weten wat haar beweegredenen zijn en hoe het boek tot stand kwam.

Tijdens de boeklezing moedigt ze je aan om ook in je eigen hart te laten kijken. Benieuwd hoe? Schrijf je snel in, ontmoet de auteur in persoon en bemachtig een gesigneerd exemplaar van het boek. De deur staat voor iedereen open, van harte welkom! 

Van harte welkom!

Afspraak om 10u in het InloophuisKoning Leopold I-straat 33, in Leuven. Het Inloophuis is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bushaltes J. Stas of rector De Somerplein; Station Leuven op wandelafstand). Parkeren kan in betaalparking Ladeuze (Monseigneur Ladeuzeplein).

Duurtijd: ongeveer een uurtje.

Deelname is gratis! Graag inschrijven via de inschrijvingsknop of met een seintje naar het Inloophuis: 016 19 07 07.

Datum
2024/06/22
Uur
Van10.00
tot11.30
Locatie
Voor wie?
Open voor iedereen
Beschikbare plaatsen
.../20
Iedereen welkom
Deelname gratis

Schrijf je in