Volg ons op

AYA Café: Kersteditie

Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je kanker (gehad)? Wil je graag lotgenoten ontmoeten? Dan is het AYA Café iets voor jou! Je kan er andere jongeren leren kennen, ervaringen uitwisselen, zorgen delen. Er is ook altijd een (jonge) ondersteuner van het Inloophuis aanwezig. 

Van harte welkom op donderdag 21 december vanaf 19u, voor de eerste "Kersteditie" van het AYA Café in het Inloophuis. Gezellig samenzijn bij een (warm) drankje en wat lekkernijen, we maken het warm en sfeervol in huis.

Kan je er niet bij zijn, hou dan onze kalender in de gaten voor de volgende editie (we spreken meestal af op de 3de donderdag van de maand). 

Van harte welkom!

Plaats van afspraak: het Inloophuis. Ons huis bevindt zich in de Koning Leopold I-straat 33 in Leuven en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Leuven, bushaltes rector De Somerplein of J. Stas). Parkeren kan vlakbij in stadsparking Ladeuze (Monseigneur Ladeuzeplein).

Deze bijeenkomst is gratis, graag inschrijven via de inschrijvingsknop of via een telefoontje naar het Inloophuis: 016 19 07 07.

 

Datum
2023/12/21
Uur
Van19.00
tot21.00
Voor wie?
Jongeren met kanker
Beschikbare plaatsen
.../20
Ben je tussen 16 en 35?
Dan is dit iets voor jou!

Schrijf je in